logo - Nieuwbouw Utrecht
SLUIT

Wisselspoor

WISSELSPOOR;

STOER STUKKIE STAD…

Wisselspoor vind je in het centrum van Utrecht, in het midden van ’t land. Een tikkie verscholen, toch overal dichtbij. Dat maakt het zo bijzonder. Geen buitenwijk, maar een binnenwijk. Wisselspoor is gelegen op elke route. Omgeven door populaire stadswijken en maar 10 minuten fietsen van Centraal. Treinen zoemen voorbij, de winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn om de hoek en de gloednieuwe Singel is niet veel verder. Wil je wat verder weg? Pak dan één van de elektrische deelauto’s.

Het mooiste onontdekte stukje Utrecht

Verborgen aan het spoor, ligt hier de voormalige Koninklijke Nederlandse Fabriek voor Werktuigen en Spoormaterieel, in de volksmond bekend als Werkspoor. Dit gebied wordt de aankomende jaren omgetoverd tot een fijn woonmilieu en met behoud van het industrieel erfgoed: zoals de oude hallen en delen van wissels en sporen. Dat maakt Wisselspoor een “stoer stukkie stad” en inspirerend werken. Met Wisselspoor leggen we de link naar het verleden en maken het een verrassende plek waar Utrecht trots op kan zijn.

Naast een gevarieerd aanbod van woningen vind je hier interessante voorzieningen, zoals ambachtelijke horeca en creatieve ondernemers. De perfecte balans tussen ontspannen wonen

Nieuwbouwproject Utrecht - Foto - Utrecht Wisselspoor

Nieuwbouwproject Utrecht - Veld 6 - Utrecht Wisselspoor

Wisselspoor, bouwfase 1

Bouwfase 1, onderdeel van Wisselspoor deelgebied 2 t/m 4 , is gelegen aan de 2e Daalsedijk in Utrecht, noordwestelijk van het centrum. Deze bouwfase betreft de vervolgfase op het reeds opgeleverde Wisselspoor deelgebied 1.

Bouwfase 1 bestaat in totaal uit 538 woningen verdeeld over 3 bouwvelden.
Veld 6 (nu in verkoop), bestaat uit 70 betaalbare koopappartementen.
Veld 9 en 10 (reeds in aanbouw), bestaat uit 397 huurappartementen ((on)zelfstandige studentenwoningen en sociale huurappartementen) en 71 betaalbare koopappartementen. De verhuur van de diverse woningen start naar verwachting begin 2025 en de verkoop van de 71 betaalbare koopappartementen in veld 10 start naar verwachting in de zomer van 2024).

Heb je interesse?

Maak een persoonlijk account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen op het door jou ingevulde e-mailadres. We houden je ook met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik heb interesse