logo - Nieuwbouw Utrecht
SLUIT

Financiële zekerheid

De Rabobank en De Hypotheekshop helpen je bij de financiële check

Financiële zekerheid

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in Wisselspoor – Utrecht? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken. Plan een vrijblijvende afspraak op rabobank.nl/nieuwbouw of Hypotheekshop Utrecht centrum voor een financiële check. Rabobank en De Hypotheekshop bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Jouw droomwoning in utrecht financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Utrecht? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank en De Hypotheekshop kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Utrecht. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken. Toch liever onafhankelijk advies? Kijk dan op de site van de Hypotheekshop, wat wij voor jou kunnen betekenen!

Energiezuinig en duurzaam wonen

Hypotheekverstrekkers stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Wisselspoor? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken of op hypotheekshop.nl/duurzaam-huis-financieren/

Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder bij Rabobank of De Hypotheekshop of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl of Utrecht884@hypotheekshop.nl Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Financiële check De Hypotheekshop

Financiële check Rabobank