theme logo
Eind januari 2020 is gestart met de sloopwerkzaamheden voor de bouw van de woningen aan de zuidkant van de Bovenbouwwerkplaats. Inmiddels is het grootste gedeelte van de aanbouw gesloopt en worden op het vrijgekomen terrein grond- en saneringswerkzaamheden uitgevoerd. De rioleringen zijn aangesloten op de 2e Daalsedijk en het regenwaterinfiltratiesysteem onder de nieuwe straten is aangebracht.

Ook het dak van de te handhaven aanbouw (aan de zijde van het spoor) heeft een metamorfose ondergaan. Het volledig door lekkages aangetaste en onbruikbare dakbeschot is verwijderd, waardoor het dak binnenkort kan worden hersteld.

Deel dit bericht

Meer Nieuws

1 april 2020

Het heiwerk is gestart!

Het heiwerk is gestart! Met inachtneming van de nodige extra veiligheidsmaatregelen gaat de bouw op Wisselspoor gestaag door. Nadat eerst

Lees nieuwsbericht
20 maart 2020

Mini Pocket Park

Mini Pocket Park We waren er helemaal klaar voor… de feestelijke bijeenkomst voor alle kopers en bij het project betrokkenen.

Lees nieuwsbericht
28 januari 2020

De eerste bomen van het nieuwe Spoorpark!

Afgelopen week zijn 3 lindebomen uit deelgebied 1 verplaatst naar een nieuwe en definitieve locatie nabij de Ping Pong Club.

Lees nieuwsbericht
Zoekvenster sluiten